Receptai, Sūru

Bulvėmis įdarytos paprikos

Keptos paprikos su bulvių įdaru

Be mėsos įdarytos paprikos tik iš 2 ingredientų! Vegetariškas ir veganiškas pasaulis yra turtingas ir stebinantis, o receptas, kurį jums pateiksime, tai tik įrodo. Parodysime, kaip iš bulvių ir paprikų pasigaminti sotų patiekalą, kuris yra greitai paruošiamas, puikaus skonio ir neapsakomai sveikas! Jums tereikia paprikų, bulvių ir daug prieskoninių žolelių.

Kiekis: 3-4 valgytojams
Paruošimo laikas: 50 minučių
Sudėtingumo laipsnis: lengvas
Paruošti reikės:

Kaip pagaminti įdarytas paprikas?

Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 laipsnių C ir kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Tada nuplaukite, nuskuskite ir supjaustykite bulves dideliais kubeliais ir sudėkite į garų puodą. Virkite garuose, kol bulvės suminkštės. Perkelkite bulves į didelį karščiui atsparų dubenį arba puodą, suberkite prieskonius ir smulkintas petražoles. Sutrinkite bulves bulvių grūstuve. Jei reikia, įpilkite kelis šaukštus sultinio arba vandens, jei bulvių košė gaunasi per sausa.

Paprikas perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas. Sudėkite puseles ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir užpildykite bulvių mišiniu. Kepkite paprikas orkaitėje 20-25 minutes, kol įdaro viršus taps lengvai auksinės spalvos. Pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir iš karto mėgaukitės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *