Oficialus "Vimergy" platintojas Baltijos šalyse | Nemokamas pristatymas nuo 99€ | Greitas pristatymas
Susisiekite

3 ingredientų bananiniai avižiniai sausainiai

Pusiau minkšti augaliniai avižiniai sausainiai be glitimo iš 3 ingredientų

Skanūs saldūs sausainiai, kuriuos galima susipakuoti išvykoms arba į pietų dėžutę. Arba net valgyti pusryčiams. Natūraliai saldūs, be pridėtinio cukraus ar kitų nereikalingų priedų. Avižiniai sausainiai pasaldinti prinokusiais bananais ir saldžiomis razinomis. Pačios avižos suteikia sausainiais tvirtą tekstūrą, daug ląstelienos ir gerą dozę augalinių baltymų. Dar geriau tai, kad šiuos gardžius sausainius pagaminti tikrai lengva ir neužtrunka – vos kelios minutės ir lėkštė gardžių avižinių sausainių jau paruošta! Tikime, kad šie gardūs ir sveiki bananų ir avižų sausainiai užkariaus didelių ir mažų smaližių širdis!

Kiekis: apie 8 sausainiai
Paruošimo laikas: 20 minučių + kepimo laikas
Sudėtingumas: lengvas
Jums reikės:

  • 160 g avižinių dribsnių be glitimo
  • 225 g bananų (maždaug 2 vidutinio dydžio)
  • 50 g razinų (didelė sauja razinų)
  • Žiupsnelio druskos (pagal skonį, neprivaloma)
  • Cinamono (pagal skonį, nebūtina)

Kaip gaminti avižinius sausainius?

Dubenyje sutrinkite bananą šakute ir sumaišykite su avižiniais dribsniais bei razinomis. Jei reikia, pagardinkite trupučiu jūros druskos ir cinamono. Iš mišinio formuokite norimo dydžio sausainius ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Avižinius sausainius kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 15 minučių, kol įgaus auksinę spalvą.

PAPILDOMAS KOMENTARAS