Oficialus "Vimergy" platintojas Baltijos šalyse | Nemokamas pristatymas nuo 99€ | Greitas pristatymas
Susisiekite

Burnoje tirpstantys migdoliniai sausainiai su cukraus plutele

Cukriniai skanėstai

Jūsų dėmesiui – klasikiniai amerikietiško stiliaus cukriniai sausainiai, kurie tirpsta burnoje, tačiau juose nėra kiaušinių, pieno produktų, glitimo ar grūdų. Taip pat nerasite rafinuoto cukraus ar kenksmingų aliejų. Be to, šiuos skanius sausainius galima greitai ir lengvai pagaminti, todėl gardų pasilepinimą galėsite pasigaminti per kelias minutes. Griebkite puodelį mėgstamos arbatos ir mėgaukitės iki soties, nesirūpindami, kaip šie sausainiai paveiks jūsų sveikatą. Receptas yra jau priešais jus!


Kiekis:
9-12 sausainių

Paruošimo laikas: apie 60 minučių (įskaitant kepimo laiką)

Sudėtingumo lygis: lengvas

 

Jums reikės:

 

Kaip gaminti cukrinius sausainius?

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C ir kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite migdolų miltus, tapijokos krakmolą ir kepimo miltelius. Supilkite ištirpintą kokosų aliejų ir klevų sirupą. Maišykite, kol gausite tirštą tešlą. Jei tešla per drėgna, įberkite dar šiek tiek migdolų miltų. Tada tešlą 15 minučių padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Imkite maždaug po valgomąjį šaukštą tešlos ir formuokite rutuliukus. Apvoliokite rutuliukus cukruje, tada dėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir išlyginkite (0,8-1,2 cm storio). Tarp kiekvieno sausainio palikite 7-8 cm tarpą, kad jie nesuliptų.

Kepkite sausainius 9-11 minučių, kol jų kraštai taps auksiniai, o vidurys vis dar minkštas. Atvėsę sausainiai sutvirtės. Kad sausainiai būtų geriausio skonio, mėgaukitės jais tą pačią dieną, bet galite laikyti sandariame inde.

*Recepto idėja pagal pagal Medical Medium: https://www.medicalmedium.com/blog/sugar-cookies

PAPILDOMAS KOMENTARAS