Oficialus "Vimergy" platintojas Baltijos šalyse | Nemokamas pristatymas nuo 99€ | Greitas pristatymas
Susisiekite

Aromatingi CHAI sausainiai su migdolų miltais

Ypatingi sausainiai, pagardinti chai prieskoniais

Aromatingi, prieskoniais pagardinti sausainiai, kurie yra labai skanūs – tokie skanūs, kad jie neatsivalgomi! 😉 Iš tiesų tai sausainiai, kurie iš pirmo žvilgsnio gali sukelti abejonių, ar tai sveiki sausainiai. Jų skonis sodrus, traškus ir burnoje tirpstantis – toks, koks turėtų būti gerų sausainių skonis. Prieskoniai suteikia sausainiams pikantiškumo ir padaro juos tikrai ypatingus. Jei jaučiate, kad jūsų arbatos pertraukėlei, savaitgaliui ar šventiniam susibūrimui trūksta skanių sausainių, šie sausainiai gali būti kaip tik jums! 😉

Kiekis: maždaug 16 sausainių
Paruošimo laikas: 15 minučių + kepimo ir aušinimo laikas
Sunkumo laipsnis: lengvas

Jums reikės:

Kad būtų paprasčiau, vietoj cinamono, kardamono, gvazdikėlių ir imbiero galite naudoti 2-3 šaukštelius „Chai Latte” prieskonių mišinio.

Kaip pagaminti chai sausainius?

Pirmiausia dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus, tada supilkite ištirpintą kokosų aliejų ir migdolų pieną. Maišykite, kol susidarys vientisa, tiršta tešla, tada 20 minučių palaikykite šaldytuve. Per tą laiką kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, o kai tešla sustings, rankomis suformuokite nedidelius rutuliukus ir šiek tiek suplokite juos ant kepimo skardos. Būtinai palikite vietos sausainiams ant kepimo skardos, nes kepdami jie išsiskleis ir gali sukibti, jei bus per arti vienas kito.

Kepkite sausainius 180 laipsnių C orkaitėje 16-18 minučių, kol jie taps auksinės spalvos. Tada ištraukite sausainius iš orkaitės ir, prieš išimdami iš skardos, leiskite jiems 5 minutes atvėsti ant kepimo skardos.

Ištraukti iš orkaitės sausainiai būna minkšti ir gali suirti, tačiau atvėsę jie tampa traškūs ir labai tvirti. Sausainius laikykite kambario temperatūroje sandariame inde.


*Tai originalaus Medical Medium chai sausainių recepto vertimas.

PAPILDOMAS KOMENTARAS