Jei pažvelgtume į visus augalinius pienus, tokius kaip ryžių, sojų, migdolų, indiškų riešutų, ryžių-kokosų ir avižų, migdolų pienas yra vienas populiariausių kepiniuose naudojamų pienų, nes migdolų pienas yra riebesnis už vidutinį augalinį pieną.
Kalbant iš sveikatos perspektyvos, migdolų pienas yra pagamintas iš ekologiškų migdolų, kurie yra draugiški organizmui. „Natumi“ migdolų pieno sudėtyje nėra nei rapsų aliejaus, nei valgomosios druskos. Vietoje jų naudojamas nedidelis kiekis saulėgrąžų aliejaus ir jūros druska. Produkte nėra pridėtinio cukraus, sintetinių priedų ar konservantų.
Migdolų pienas gali būti naudojamas beveik viskam, kaip ir įprastas karvės pienas.
Laikymas: laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikykite šaldytuve.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.