Receptai, Saldu, Užkandžiai

Augaliniai obuolių blyneliai be glitimo

Veganiski obuoliu blyneliai be glitimo

Burnoje tirpstantys obuolių blyneliai!

Aromatingi migdolų miltai, saldūs bananai, rūgštūs obuoliai ir karamelinis klevų sirupas – tai skonių derinys, kuris akimirksniu pavergs bet kurio saldumynų mėgėjo širdį!

Tai ypatingai gardūs blyneliai, pasaldinti prinokusiais bananais, klevų sirupu ir kokosų cukrumi, kuriuose nėra nė gramo rafinuoto cukraus. Kiaušiniai, pieno produktai ir glitimas taip pat neįtraukti į šį receptą.

Šis gardus receptas dar kartą įrodo, kad dėl skonio nebūtinai turi nukentėti jūsų sveikata! Išbandykite!

Kiekis: 10-12 blynų
Paruošimo laikas: 30 minučių
Sudėtingumo lygis: lengvas


Jums reikės:

Kaip pasigaminti obuolių blynelius:

  1. Sumaišykite visus ingredientus į vientisos konsistencijos tešlą. Galite naudoti maisto smulkintuvą. O jei maišysite rankiniu būdu, rekomenduojame pirmiausiai gerai sutrinti šakute bananus ir tada sumaišyti su kitais ingredientais.
  2. Kai tešla paruošta, įkaitinkite keptuvę ir pradėkite kepti. Jei reikia, lengvai patepkite keptuvės dugną aliejumi, kad blynai nepriliptų prie keptuvės.
  3. Blynus kepkite ant lengvos kaitros po dangčiu, po 3-4 minutes iš abiejų pusių.
  4. Serviravimui vieną obuolį supjaustykite mažais kubeliais, sumaišykite su klevų sirupu ir uždėkite ant blynų papuošimui.

Skanaus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *