Naminė greita obuolienė
Šilkinė kreminė aromatinga obuolienė!
Cinamonas ir obuoliai – tai tobulas derinys! Ir būtent šie nuostabūs skoniai susitinka šioje šilkinėje obuolienėje! Toks obuolių skanėstas yra vienas tobuliausių saldumynų, suteikiantis ir malonų skonį, ir puikiai tinkantis prie įvairių desertų ir ne tik. O obuolienę pagaminti taip paprasta, kad lengvai pasigaminsite patys! Tiesiog sudėkite obuolių kubelius į puodą, leiskite jiems pavirti, kol suminkštės, o tada sutrinkite į šilkinį padažą. Įsitikinkite, kad po ranka turite ir cinamono! Šis neprilygstamas prieskonis obuolienę pakylėja į visiškai naują lygį! Bet kad galėtumėte tokį skanėstą kuo greičiau išbandyti patys, negaištame daugiau laiko ir dalijamės gardžios naminės obuolienės receptu, kuri puikiai tinka ant košės, į kepinių tešlą ar kaip skanėstas tiesiog kabinti šaukštu.
Kiekis: apie 600 g obuolienės
Paruošimo laikas: 35 minutės
Sudėtingumas: lengvas
Jums reikės:
- 6-8 obuolių (apie 800 g obuolių. Galite naudoti nuluptus arba nenuluptus – priklausomai nuo jūsų pageidavimų)
- 1-2 a.š. malto cinamono
- 200 ml vandens
- Klevų sirupo arba medaus (pagal skonį pasaldinti)
Kaip pasigaminti naminę obuolienę ?
Nulupkite (jei norite) ir supjaustykite obuolius kubeliais. Sudėkite į puodą. Suberkite cinamoną ir pavirkite kelias minutes. Tada supilkite vandenį ir virkite ant vidutinės kaitros, kol obuoliai suminkštės. Kai obuoliai bus minkšti, išjunkite kaitrą, supilkite mišinį į maisto smulkintuvą ir sutrinkite iki kreminės konsistencijos. Jei mėgstate saldesnį padažą, galite įpilti klevų sirupo arba medaus. Obuolienę laikykite sandariame inde šaldytuve.
Related Posts
05
Vas
Šventinis tortas be glitimo
-
Posted by
Erki
- 0 comments
"Geriausio skonio veganiškas tortas be glitimo, kokį tik esu valgęs iki šiol gyvenime!"
Erki Laansalu - Pure Nature kom...
06
Lie
Citrinų kvadratėliai
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Burnoje tirpstantys citrinų kvadratėliai
Jei mėgstate saldžiarūgštį skonį, šis skanėstas gali tapti jūsų nauju mėgstam...
05
Bal
Augalinis bolgnese padažas
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Bolognese padažas be mėsos! Su graikiniais riešutais ir grybais
Pasimėgaukite autentiškais itališkais skoniais net nei...
04
Bal
Augaliniai mėlynių “sūrio” pyragėliai
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Keksiuko dydžio "sūrio" pyragėliai su laukinėmis mėlynėmis
Iš tiesų, norint pasigaminti sūrio pyragą, nebereikia jokių ...
11
Kov
Traškios batatų bulvytės su kreminiu citrinų padažu
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Traškios batatų bulvytės su kreminiu citrinų padažu
Kaip jums skamba traškios batatų bulvytės su citrininiu padažu ir ...
11
Kov
Bulvėmis įdarytos paprikos
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Keptos paprikos su bulvių įdaru
Be mėsos įdarytos paprikos tik iš 2 ingredientų! Vegetariškas ir veganiškas pasaulis yra...
21
Vas
Sveikos garstyčios be aliejaus ir acto – du variantai
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Garstyčios be acto
Siūlome du garstyčių be aliejaus ir acto recepto variantus, kurių skonis ir tekstūra yra visiškai un...
31
Sau
Veganiškas tzatziki pagardas
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Tradicinis graikiškas padažas tzatziki, tik veganiškas. Pagamintas iš anakardžių
Prieš jus klasikinio graikiško tzatzik...
15
Sau
Sveikuoliškas obuolių pyragas be glitimo
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Klasikinis obuolių pyragas su avižinių dribsnių pagrindu
Sveikuoliškas obuolių pyragas, nenusileidžiantis klasikiniam n...
18
Gru
Šildantis obuolių glotnutis su prieskoniais
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Aromatingas obuolių glotnutis su cinamonu Kalėdoms ir ne tik
Kokteiliai nebūtinai turi būti tik vėsinantis vasaros užka...
18
Gru
Meduolių skonio keksiukai be glitimo
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Aromatingi imbierinių meduolių skonio keksiukai su obuoliais
Nebūtina valgyti meduolius, kad galėtume pasimėgauti ypati...
07
Gru
Trinta žiedinių kopūstų ir bulvių sriuba
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Šildanti maistinga sriuba
Tai sriuba, kurioje sudera maistingomis medžiagomis turtingi žiediniai kopūstai ir maistingo...