Ekologiškas raudonėlis 70g | BIOMENU Prieskoniai

5.40 su PVM

77.14€ /kg

Aromatingasis raudonėlis yra unikali prieskoninė žolelė, puikiai tinkanti ne tik visiems Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalams, bet ir įvairioms sriuboms, troškiniams, pikantiškiems kepiniams.

Be to, raudonėlis taip pat gali būti naudojamas kaip galinga vaistažolė arbatoje arba nuovire.

Pirkite prekių dar už 99.00 ir gaukite nemokamą pristatymą!

Liko 13
Geriausia iki: 2026-01-01

Aprašymas

Ekologiškas raudonėlis (1-4 mm)

Raudonėlis suteikia išskirtinį skonį picai, makaronams, salotoms ir daugeliui kitų patiekalų. Tai ypatingas skonis, kurį kartą paragavus sunku pamiršti. Taip pat audonėlis yra labai aromatingas – gamindami maistą su juo galite pastebėti, koks nuostabus kvapas pasklinda. Biomenu raudonėlio lapeliai yra maži, todėl tolygiai pasiskirsto ant maisto ir tokius patiekalus valgyti labai malonu.

Šis raudonėlis – Viduržemio jūros regiono šviežumas ir ekologiška kokybė!

Biomenu ekologiškas raudonėlis yra daugiau nei tik prieskonis – tai Viduržemio jūros regiono virtuvės esmė, užauginta laikantis aukščiausių ekologiškų standartų ir vietinių tradicijų. Saulėtuose laukuose, be kenksmingų cheminių medžiagų užaugęs raudonėlis, į jūsų lėkštę atneš gryno ekologinio ūkininkavimo šviežumą. Kruopščiai rankomis surinktas ir švelniai išdžiovintas raudonėlis, išlaiko visą savo aromatingumą. Išbandykite ir pajauskite tvarus ūkininkavimo skirtumą.

Raudonėlis – „kalnų grožis“

„Ar žinojote, kad angliškas raudonėlio terminas „oregano“ iš senovės graikų kalbos reiškia „kalno grožis“? Taip yra todėl, kad raudonėlis auga ant aukštų Graikijos kalvų šlaitų ir puošia juos rausvai raudonais žiedais. Senovės graikai šį augalą dedikavo deivei Afroditei, kuri buvo laikoma jo kūrėja.

Estų folklore, raudonėlis taip pat turi magiškų galių, be kita ko, simbolizuoja sėkmę, meilę ir moteriškumą. O Lietuvos baltai taip pat naudodavo raudonėlį: liaudies medicinoje, tradiciniuose patiekaluose, ruošdavo arbatą su raudonėliu.

Senovinis augalas

Raudonėlis naudojamas ne tik kulinarijoje, bet ir nuo senų laikų naudojamas liaudies medicinoje. Juo gydomos peršalimo ligos, bakterinės ir virusinės infekcijos bei virškinimo sutrikimai. Iš džiovinto raudonėlio galima pasigaminti veiksmingos vaistinės arbatos arba nuoviro, kuris taip pat naudingas kovojant su streptokoko bakterijomis.

Papildoma informacija
DUK
Kategorijos: , Žyma:

Ką sako klientai

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

BŪKITE PIRMAS (-A), PALIKĘS (-USI) ATSILIEPIMĄ APIE “Ekologiškas raudonėlis 70g | BIOMENU Prieskoniai”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

1 of 5 stars 2 of 5 stars 3 of 5 stars 4 of 5 stars 5 of 5 stars

Kad galėtumėte pridėti nuotraukų prie savo apžvalgos, turite būti prisijungę.

Populiariausi

TIHTI KOOS OSTETUD