Ekologiški, smulkiai sumalti svogūnų milteliai dideliame stiklainyje.
Svogūnų milteliai naudojami panašiai kaip ir paprasti svogūnai – tinka įvairiems orkaitės ir keptuvės patiekalams, padažams, pyragams, picoms ir sriuboms. Jų galite dėti net į kepsnį!
Svogūnų milteliai nėra kartūs kaip švieži svogūnai, jie turi visiškai kitokį atspalvį, yra saldūs ir pikantiški (labai umami!). Kai svogūnai džiūsta, jų skonis tampa švelnesnis ir saldesnis.
Patogiai sudėti į didelį stiklainį
Tai patogus ir praktiškas indas. Stiklainis yra didesnis nei klasikiniai prieskonių indeliai, todėl jo turinys išsilaiko pakankamai ilgai, tačiau kartu jis yra pakankamai mažas, kad tilptų daugumoje prieskonių lentynų ir spintelių. Stiklainio aukštis 15 cm, dugno skersmuo 6,5 cm.
Be profesionalių ir mėgėjų virėjų, daug prieskonių naudoja ir žmonės, mėgstantys praturtinti sveikus, bet skanius patiekalus įvairiais skoniais. Vieni mėgstamiausių ir dažniausiai naudojamų „Elusväli“ komandos prieskonių, kuriuos dažnai naudojame ir tinklaraščio receptuose, neabejotinai yra svogūnų milteliai, česnakų milteliai, paprikos milteliai, paprikos dribsniai, vanilės milteliai ir daugelis kitų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.