Gėrimai ir kokteiliai, Receptai

Tropikų skonių kokteilis su ananasais, mangais ir pasiflora

Vaisinis tropiku glotnutis

Atogrąžų skoniai jūsų stiklinėje

Jei svajojate apie atostogas saulėje, šiltą smėlį ir raminantį turkio spalvos bangų ošimą – tuomet šis glotnutis jus mintimis nuneš būtent ten! Saldžių mangų, sultingų ananasų, aromatingų pasiflorų, aštraus imbiero ir egzotiškojo kokoso derinys – tikras rojus, kuris akimirksniu nukels jus į tropinio skonio kelionę.

P.S. Jei turite galingą maisto smulkintuvą ir naudojate mažiau kokosų vandens, gausite skanų desertą, kurį galėsite kabinti šaukšteliu. Taip pat galite supilti kokteilio mišinį į ledų formeles, užšaldyti ir bet kada pasimėgauti bei atsigaivinti.

Kiekis: 2 porcijos
Laikas: 5 min.
Sudėtingumo lygis: lengvas

Jums reikės:

  • 180 g šaldytų ananasų
  • 180 g šaldyto mango
  • 2 pasiflorų
  • 5 g šviežaus imbiero
  • 500 ml kokosų vandens

Kaip gaminti tropikų kokteilį: 

  1. Pasifloras perpjaukite pusiau ir šaukštu išimkite minkštimą, sudėkite į maisto smulkintuvą.
  2. Sudėkite visas likusias sudedamąsias dalis ir sutrinkite iki vientisos kreminės tekstūros. 
  3. Mėgaukitės iš karto.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *