Kreminis ir gaivus čija pudingas su miško mėlynėmis
Šis čija pudingas, kuriame gausu gydomųjų mėlynių, gali būti užkandis, desertas ar lengvas patiekalas.
Bananai ir datulės šiam uogų pudingui suteikia saldumo, o čija sėklos ir ekologiškas migdolų pienas – kreminės konsistencijos.
Jei mėgstate saldžiai, tikrai verta išbandyti šį pudingą!
Kiekis: dviems valgytojams
Paruošimo laikas: 15 minučių + stingimo laikas
Sudėtingumo lygis: lengvas
Jums reikės:
- 50 g čija sėklų
- 360 ml nesaldinto migdolų pieno
- 2 didelių ir minkštų datulių (arba 4 mažesnių)
- ½ didelio prinokusio banano (arba 1 mažesnio)
- 160 g šviežių arba šaldytų ir atšildytų mėlynių
Kaip pasigaminti čiją pudingą su mėlynėmis:
- Sudėkite mėlynes, bananą, datules ir migdolų pieną į maisto smulkintuvą ir sumaišykite iki vientisos masės.
- Tada supilkite mišinį į dubenį ir suberkite čija sėklas.
- Kruopščiai išmaišykite ir pudingo mišinį padėkite į šaldytuvą 4 valandoms arba nakčiai, kad išbrinktų.
- Patiekite ir mėgaukitės.