Receptai, Sūru

Dviejų variantų sveikos garstyčios be aliejaus ir acto

äädikavaba sinep

Garstyčios be acto

Siūlome du garstyčių be aliejaus ir acto recepto variantus, kurių skonis ir tekstūra yra visiškai unikalūs. Vienas iš jų – bulvių, kitas – medaus. Realiai tai yra “Medical Medium” receptas, bet mes nusprendėme jį pateikti jums lietuvių kalba. Jei pasiilgote garstyčių, šiuos garstyčių receptus tikrai verta išbandyti.

Kiekis: 6-8 valgytojams
Paruošimo laikas: 20 minučių (jei naudojate prieš tai garuose virtas bulves).
Sudėtingumo lygis: lengvas.
Jums reikės:

Garstyčios medaus pagrindu:

  • 100 g medaus (⅓ puodelio)
  • 50 g citrinos sulčių (¼ puodelio)
  • 2 arbatinių šaukštelių garstyčių miltelių
  • ½ skiltelės česnako
  • ⅛ šaukštelio maltos ciberžolės

Kaip pasigaminti medaus garstyčių?

Visus ingredientus sudėkite į maišytuvą arba virtuvinį kombainą ir sumaišykite iki vientisos masės. Patiekite iš karto su maistu arba laikykite šaldytuve sandariame inde, kol prireiks.

Garstyčios bulvių pagrindu:

  • 90 g garuose virtų bulvių
  • 1-2 šaukštų vandens
  • 3 šaukštų citrinos sulčių
  • ½ skiltelės česnako
  • ⅛ šaukštelio maltos ciberžolės
  • 2,5 šaukšto medaus
  • 2 arbatinio šaukštelio garstyčių miltelių

Kaip pasigaminti bulvių garstyčias?

Visus ingredientus sudėkite į maišytuvą arba virtuvinį kombainą ir sumaišykite iki vientisos masės. Patiekite iš karto su maistu arba laikykite šaldytuve sandariame inde, kol prireiks.

Parašykite komentarą