Azijietiška miso sriuba be sojos
Azijietiška miso sriuba su jūros dumbliais
Jei mėgstate japoniškus skonius, ši sriuba tikrai sužadins jūsų skonio receptorius!
Šioje lengvoje sriuboje, panašioje į miso sriubą, tačiau visiškai be sojos ir tofu, dera gardūs jūros dumbliai, kokosų padažas, grybai ir gausybė žolelių.
Gauta išties skani sriuba, kurią galima valgyti atskirai kaip lengvą patiekalą, užkandį ar garnyrą arba net kaip pagrindą sriubai, pavyzdžiui, ramen.
Kiekis: Dviem asmenims Paruošimo laikas: 45 minutės 45 min: Šviesa Lengva paruošti:
- 12 g džiovintų dumblių arba kombu (dideli lapai, dribsniai netinka)
- 800 ml vandens
- 155 g rudųjų pievagrybių
- 50 g porų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kokosų padažo
- truputis laimo sulčių (pagal skonį)
- jei reikia, papildomai druskos ir pipirų (pagal skonį)
- sezamo sėklų (nebūtina, patiekti)
Kaip gaminti sriubą?
Į puodą supilkite vandenį, suberkite džiovintus dumblius arba kombu ir užvirinkite.
Tada sumažinkite ugnį ir ant silpnos ugnies po dangčiu virkite 30 minučių.
Iš sultinio išimkite jūros dumblių lapus (jie visi yra naudingi, įskaitant į sultinį išvirusį aromatą) ir į sultinį sudėkite griežinėliais supjaustytus pievagrybius ir susmulkintus porus.
Virkite, kol grybai išvirs.
Pagardinkite pagal skonį.
Patiekite su sezamo sėklomis ir porais, jei norite.
Mėgaukitės kaip užkandžiu arba lengva sriuba.
Related Posts
26
Sau
Traškūs bulvių kąsneliai
- Posted by Erki
- 0 comments
Maloniai traškus bulviniai kąsneliai be riebalų
Mes labai gerai žinome tą jausmą, kai norisi įsidėti į burną ką nors sk...
18
Sau
Šildanti avinžirnių ir makaronų sriuba
- Posted by Erki
- 0 comments
Naminė sriuba, kurios skonis toks pat kaip pas močiutę
Naminė sriuba, kurios skonis toks pat, lyg močiutės. Šioje šilda...
27
Gru
Veganiškas netikras zuikis iš lęšių
- Posted by Erki
- 0 comments
Ar prisimenate iš vaikystės netikrą zuikį? O ar žinojote, kad netikras zuikis gali būti be mėsos? Visiškai augalinės kil...
12
Gru
Apskrudę orkaitėje kepti kopūstai
- Posted by Erki
- 0 comments
Ar esatę bandę keptų kopūstų?
O kaip jums skamba toks kopūstų patiekalas - kepti kopūstai kokosų padaže? Mes rekomenduo...
07
Gru
Trinta žiedinių kopūstų ir bulvių sriuba
- Posted by Erki
- 0 comments
Šildanti maistinga sriuba
Tai sriuba, kurioje sudera maistingomis medžiagomis turtingi žiediniai kopūstai ir maistingo...
30
Lap
Klasikinės bulvių salotos su naminiu veganišku majonezu
- Posted by Erki
- 0 comments
Klasikinės bulvių salotos su majonezu - sveikatai palankus receptas
Ar žinojote, kad iš anakardžių riešutų galima pasig...
23
Lap
Juodųjų pupelių “mėsos” kukuliai su pomidorų padažu ir spagečiais be glitimo
- Posted by Erki
- 0 comments
Augaliniai "mėsos kukuliai" pomidorų padaže
Ar žinojote, kad ankštiniai yra puiki alternatyva mėsai? Iš jų galima gamin...
19
Lie
Sviestinės pupelės indiškame padaže
- Posted by Erki
- 0 comments
Patiekalas, kai "šaldytuvas tuščias"
Tikriausiai visiems pažįstamos tos akimirkos, kai šaldytuvas atrodo visiškai tušči...
27
Bir
Orkaitėje kepti ridikėliai
- Posted by Erki
- 0 comments
Tokių ridikėlių dar tikriausiai neragavote!
Beveik galėtume garantuoti, kad iekvienas yra ragavęs ridikėlius salotose, ...
16
Bir
Ankstyvos vasaros bulvių salotos su cukriniais žirneliais
- Posted by Erki
- 0 comments
Kai yra šviežių bulvių, kyla noras tą šviežumą ir sveikatingumą atnešti ant mūsų valgomojo stalo. Nors šios spalvingos s...
16
Geg
Žirnelių ir smidrų trinta sriuba
- Posted by Erki
- 0 comments
Pavasaris atneša daugybę gėrybių, o viena iš jų – nepakartojamieji smidrai
Mėgaukimės šia nuostabia daržove! Ši tiršta,...
04
Geg
Laukinių česnakų humusas
- Posted by Erki
- 0 comments
Humusas yra nuostabi ir labai universali maistinga avinžirnių užtepėlė
Ji fantastiškai tinka sumuštiniams, apkepa...