Maistingas čija pudingas
Augalų galia
Čija pudingas puikiai tinka lengviems pusryčiams, užkandžiui ar net desertui. Lengvai pagaminamas, turtingas maistinėmis medžiagomis ir tikrai skanus čija sėklų pudingas, kuriame dera viskas, kas skanu ir sveika. Jokio karvės pieno, rafinuoto cukraus ar priedų, tik augalų galia.
Išbandykite ir jūs!
Kiekis: dvi porcijos
Paruošimo laikas: 10 minučių + čija sėklų brinkimo laikas (2-3 valandos)
Sudėtingumo lygis: lengvas
Jums reikės:
- 200 g vyšnių be kauliukų (šviežių arba šaldytų)
- 200 ml nesaldinto migdolų pieno
- 2-3 šaukštų klevų sirupo
- 3 šaukštai čija sėklų
- žiupsnelis druskos (šiek tiek, kad skonis būtų subalansuotas)
- šviežių mėtų papuošimui, jei norite (nebūtina)
- natūralios vanilės, jei norite (neprivaloma)
Kaip pasigaminti čija pudingą:
- Sumaišykite čija sėklas su migdolų pienu, žiupsneliu druskos, vanile ir 1-2 šaukštais klevų sirupo ir padėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms, kad išbrinktų, kol susidarys kreminė konsistencija.
- Atitirpinkite vyšnias ir sumaišykite su šaukštu klevų sirupo.
- Kai sėklos pakankamai išbrinks ir bus norimos tekstūros, galite patiekti.
- Į stiklinės dugną dėkite 3 šaukštus pudingo, o ant viršaus uždėkite vyšnių (dalį palikite papuošimui). Tuomet ant vyšnių uždėkite kitą pudingo sluoksnį ir ant viršaus uždėkite dar keletą vyšnių papuošimui.
- Papuoškite mėtų lapeliais ir iš karto mėgaukitės!
Skanaus.
Related Posts
01
Rgp
Azijietiška miso sriuba be sojos
- Posted by Erki
- 0 comments
Azijietiška miso sriuba su jūros dumbliais
Jei mėgstate japoniškus skonius, ši sriuba tikrai sužadins jūsų skonio rece...
06
Lie
Citrinų kvadratėliai
- Posted by Erki
- 0 comments
Burnoje tirpstantys citrinų kvadratėliai
Jei mėgstate saldžiarūgštį skonį, šis skanėstas gali tapti jūsų nauju mėgstam...
31
Sau
Veganiškas tzatziki pagardas
- Posted by Erki
- 0 comments
Tradicinis graikiškas padažas tzatziki, tik veganiškas. Pagamintas iš anakardžių
Prieš jus klasikinio graikiško tzatzik...
26
Sau
Traškūs bulvių kąsneliai
- Posted by Erki
- 0 comments
Maloniai traškus bulviniai kąsneliai be riebalų
Mes labai gerai žinome tą jausmą, kai norisi įsidėti į burną ką nors sk...
15
Sau
Sveikuoliškas obuolių pyragas be glitimo
- Posted by Erki
- 0 comments
Klasikinis obuolių pyragas su avižinių dribsnių pagrindu
Sveikuoliškas obuolių pyragas, nenusileidžiantis klasikiniam n...
27
Gru
Veganiškas netikras zuikis iš lęšių
- Posted by Erki
- 0 comments
Ar prisimenate iš vaikystės netikrą zuikį? O ar žinojote, kad netikras zuikis gali būti be mėsos? Visiškai augalinės kil...
18
Gru
Šildantis obuolių glotnutis su prieskoniais
- Posted by Erki
- 0 comments
Aromatingas obuolių glotnutis su cinamonu Kalėdoms ir ne tik
Kokteiliai nebūtinai turi būti tik vėsinantis vasaros užka...
18
Gru
Meduolių skonio keksiukai be glitimo
- Posted by Erki
- 0 comments
Aromatingi imbierinių meduolių skonio keksiukai su obuoliais
Nebūtina valgyti meduolius, kad galėtume pasimėgauti ypati...
12
Gru
Apskrudę orkaitėje kepti kopūstai
- Posted by Erki
- 0 comments
Ar esatę bandę keptų kopūstų?
O kaip jums skamba toks kopūstų patiekalas - kepti kopūstai kokosų padaže? Mes rekomenduo...
07
Gru
Trinta žiedinių kopūstų ir bulvių sriuba
- Posted by Erki
- 0 comments
Šildanti maistinga sriuba
Tai sriuba, kurioje sudera maistingomis medžiagomis turtingi žiediniai kopūstai ir maistingo...
30
Lap
Klasikinės bulvių salotos su naminiu veganišku majonezu
- Posted by Erki
- 0 comments
Klasikinės bulvių salotos su majonezu - sveikatai palankus receptas
Ar žinojote, kad iš anakardžių riešutų galima pasig...
23
Lap
Juodųjų pupelių “mėsos” kukuliai su pomidorų padažu ir spagečiais be glitimo
- Posted by Erki
- 0 comments
Augaliniai "mėsos kukuliai" pomidorų padaže
Ar žinojote, kad ankštiniai yra puiki alternatyva mėsai? Iš jų galima gamin...