SALDŪS IR ŠVELNŪS VANILĖS MILTELIAI PAKYLĖJA KEPIMĄ Į NAUJAS AUKŠTUMAS
Vanilė yra vienas vertingiausių ir labiausiai vertinamų prieskonių pasaulyje, naudojamas įvairiems maisto produktams ir desertams suteikti gilumo ir saldumo. Vanilės miltelių (arba vanilinio pieno miltelių) nereikėtų painioti su vaniliniu cukrumi – gryni milteliai yra daug aromatingesni ir gilesnio skonio nei vanilė, sumaišyta su cukrumi. Vienas mažas šaukštelis vanilės miltelių prilygsta pusei vanilės ankšties. „Foodin“ vanilės miltelių sudėtyje nėra pridėtinio cukraus.
Virtuvėje vanilę galima naudoti įvairiais būdais. Nesvarbu, ar ruošiate pyragaičius, kokteilius, ar kitus desertus, vanilė suteikia maistui skonio ir subtilaus saldumo. Vanilės miltelius taip pat galima naudoti gėrimuose – maišyti su arbata, kava, kakava ir kitais karštais gėrimais.
Vanilė žinoma dėl savo raminamojo poveikio nervų sistemai. Visų pirma, vanilėje yra daug mikroelementų, pavyzdžiui, cinko, geležies, kalcio ir magnio. Tyrimai parodė, kad vanilė gali sumažinti cholesterolio kiekį. Vanilėje taip pat gausu antioksidantų, o jos antibakterinės savybės padeda stiprinti imuninę sistemą. Vanilė netgi gali padėti įveikti nerimą.
„Foodin“ ekologiška, gryna vanilė gaunama iš Ugandos.
Laikymo sąlygos : laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių. Panaudoję, stiklainį tinkamai uždarykite, kad išsaugotumėte produkto aromatines savybes.
Ekologiška, be glitimo, be pieno, veganiška, be GMO. Be priedų ir konservantų.
Supakuota gamykloje, kurioje perdirbami riešutai (anakardžių, braziliški, pekano, pistacijos, makadamijos, lazdyno ir graikiniai riešutai), migdolai, sezamo sėklos ir išrūgų baltymai (iš pieno).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.