Šilkinio švelnumo, itin sveika ir skani trinta špinatų sriuba
Ar manote, kad augalinis maistas yra nuobodus?! Oi tikrai ne!
Yra daugybė gardžių ir maistingų patiekąlų, pavyzdžiui, ši šilkinė, vitaminų kupina špinatų sriuba!
Pomidorai, apelsinai ir špinatai susitinka šiame ryškiai žaliame grožyje, pagardintame česnaku ir kalendra arba baziliku.
Paruošti užtruksite vos akimirką, o skanus ir sveikas patiekalas bus garantuotas.
Špinatų sriubos be druskos ir avokadų receptas yra iš Medical medium knygos skyriaus „Gydomasis maistas“. Originalų receptą galite rasti čia.
Kiekis: dviems asmenims
Paruošimo laikas: 15 minučių
Sudėtingumo lygis: lengvas
Jums reikės:
- 250 g pomidorų
- 4 puodelių (apie 125 g) špinatų
- 1 saliero koto
- išspaustų 1 apelsino sulčių
- 1 skiltelės česnako
- šviežių kalendrų arba bazilikų, pagal skonį
- ½ avokado (nebūtina)
- jūros druskos ir pipirų pagal skonį (nebūtina)
Kaip pasigaminti trintą špinatų sriubą:
- Tai labai paprasta! Visus ingredientus sudėkite į maisto smulkituvą ir sutrinkite, kol gausite jums patinkančią tekstūrą.
- Jei reikia, pagardinkite sriubą trupučiu druskos ir pipirų.
- Patiekite su šviežiomis žolelėmis ir mėgaukitės!