Receptai, Sūru

Špinatų sriuba

Šilkinio švelnumo, itin sveika ir skani špinatų tyrės sriuba

Kas sakė, kad vegetariškas maistas yra nuobodus?! Oi tikrai ne! Yra daugybė variantų, pavyzdžiui, ši šilkinė ir gaivi, vitaminų kupina špinatų sriuba! Pomidorai, apelsinai ir špinatai susitinka šiame ryškiai žaliame gražyje, pagardintame aštriu česnaku ir kalendra arba baziliku. Paruošti užtruksite vos akimirką, o gaivus ir sveikas užkandis bus garantuotas.

Kiekis: dviems
Paruošimo laikas : 15 minučių
Sunkumo lygis: lengvas
Jums reikės:

  • 250 g pomidorų
  • 4 puodelių (apie 125 g) špinatų
  • 1 saliero
  • išspaustų 1 apelsino sulčių
  • 1 skiltelės česnako
  • šviežių kalendrų arba bazilikų, pagal skonį
  • ½ avokado (nebūtina)
  • jūros druskos ir pipirų pagal skonį (nebūtina)

Kaip pasigaminti špinatų sriubą?

Tai labai paprasta! Visus ingredientus sudėkite į maišytuvą ir trinkite, kol gausite jums patinkančią tekstūrą. Kuo ilgiau malate mišinį, tuo tekstūra tampa švelnesnė! 😉 Jei reikia, pagardinkite sriubą trupučiu druskos ir pipirų. Patiekite su šviežiomis žolelėmis arba agurkų makaronais ir mėgaukitės!

Špinatų sriubos be druskos ir avokadų receptas yra iš „Medical Media“ skyriaus „Gydomasis maistas“. Originalų receptą galite rasti čia.

Parašykite komentarą