Receptai, Saldu, Sveikata, Užkandžiai

Sveika bananų duona be glitimo

Sveika bananu duona be glitimo

Minkšta, drėgna ir maloniai saldi

Štai kokia yra ši bananų duona! Saldumo suteikia prinokę bananai ir karamelinio skonio kokosų cukrus, kuriuos papildo aviečių sirupo rūgštelė.

Ši drėgna bananų duona puikiai tinka saldiems pusryčiams, užkandžiams ar desertui – tiek mažiems, tiek dideliems!

Kiekis: 4-6 saldumynų mėgėjams
Paruošimo laikas: 15 minučių + 45 minutės orkaitėje
Sudėtingumo lygis: lengvas

Jums reikės:

Kaip pagaminti sveiką bananų duoną:

  1. Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C temperatūros.
  2. Tuo tarpu nulupkite ir sutrinkite bananus. Galite naudoti šakutę arba virtuvinį kombainą.
  3. Kitame dubenyje sumaišykite miltus ir prieskonius.
  4. Kruopščiai išmaišykite ir tada suberkite miltų mišinį į susmulkintus bananus.
  5. Supilkite migdolų pieną ir gerai išmaišykite.
  6. Pasirinktą kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir supilkite į ją tešlą. Tada užbarstykite avietes.
  7. Įdėkite bananų duoną į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių C temperatūroje 45 minutes, kol viršus taps auksinės spalvos ir traškus.
  8. Leiskite šiek tiek atvėsti ir mėgaukitės!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *