Receptai, Sūru

Trinta žiedinių kopūstų ir bulvių sriuba

Kremine kalafioru ir bulviu sriuba

Šildanti maistinga sriuba

Tai sriuba, kurioje sudera maistingomis medžiagomis turtingi žiediniai kopūstai ir maistingos, nuo virusų apsaugančios bulvės. Šio recepto idėja kilo iš Medical Medium receptų.

Šildanti sriuba, kurioje dera maistingomis medžiagomis turtingi žiediniai kopūstai ir maistingos, nuo virusų apsaugančios bulvės. Visiškai gydomasis stiprintuvas, kuris atgaivins kūną ir pradžiugins skonio receptorius. Jei dar niekada nebandėte skrudintų žiedinių kopūstų sriubos, turite progą išbandyti šį gardų patiekalą!

Visiškai gydomoji sriuba, kuri atgaivins kūną ir pradžiugins skonio receptorius. Šios sriubos išskirtinumas – skrudinti žiediniai kopūstai. Tad jei dar niekada nebandėte skrudintų žiedinių kopūstų sriubos, turite progą išbandyti šį gardų patiekalą!

Kiekis: 4 porcijos
Paruošimo laikas: 55 minutės
Sudėtingumo lygis: lengvas

Jums reikės:

  • 1 mažesnės žiedinio kopūsto galvutės (arba ½ didesnės)
  • 5 mažų bulvių
  • 1 vidutinio dydžio svogūno
  • 5 skiltelių česnako
  • 3 šviežio rozmarino šakelių (susmulkintos)
  • 1 puodelio migdolų pieno (236 ml)
  • 3 puodelių daržovių sultinio arba vandens (700 ml).
  • 1 šaukšto šviežiai spaustų citrinos sulčių
  • jūros druskos (pagal skonį)
  • maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
  • Blenderio arba virtuvinio kombaino

Kaip pasigaminti trintą sriubą:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 C laipsnių ir kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. 
  2. Pasiruoškite žiedinį kopūstą, bulves, svogūnus ir česnako skilteles. Į kepimo skardą sudėkite nuskustas ir susmulkintas bulves, mažais žiedynais išskirstytą žiedinį kopūstą, pasmulkintą svogūną ir nuluptas česnako skilteles.
  3. Pagardinkite jūros druska ir smulkintais rozmarinais. 
  4. Daržoves kepkite 200 C laipsnių orkaitėje 45-50 minučių. 
  5. Kai daržovės suminkštės ir lengvai paruduos, saują atidėkite į šalį (patiekimui), o likusias sudėkite į maisto smulkintuvą arba virtuvinį kombainą kartu su migdolų pienu, citrinos sultimis ir pašildytu daržovių sultiniu. 
  6. Pagal skonį galite pagardinti druska bei pipirais ir susmulkinkite iki vientisos masės. 
  7. Supilkite sriubą į dubenėlius, ant viršaus uždėkite keptas daržoves ir iš karto mėgaukitės!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *