Žiedinio kopūsto steikas

Kepsnys, bet ne mėsos
Žiediniai kopūstai yra puikus pasirinkimas, jei norite praturtinti savo mitybą vertigomis daržovėmis. Ši daržovė yra puikus vitamino C šaltinis, joje taip pat gausu mineralų, tokių kaip kalis, kalcis, magnis, manganas ir fosforas. Žiediniai kopūstai gali padėti palengvinti vidurių užkietėjimą, sumažinti odos ligas ir dar daugiau. Be to, šios nuostabios daržovės yra nuostabaus skonio!
Ar bandėte žiedinių kopūstų kepsnius? Jei dar to nedarėte, dabar turite progą! Išbandykite šį kepto žiedinio kopūsto receptą.
Kiekis: dviems valgytojams
Paruošimo laikas: 30 minučių
Jums reikės:
- 1 didelio žiedinio kopūsto
- 2 arbatinių šaukštelių alyvuogių aliejaus
- 1/4 – 1/2 arbatinio šaukštelio ciberžolės
- 1 arbatinio šaukštelio maltų prieskonių
- 2 skiltelių česnako
- druskos
- juodųjų pipirų
- šviežių bazilikų, petražolių, čiobrelių (nebūtina).
Kaip pasigaminti žiedinių kopūstų steikus:
- Nuplaukite žiedinį kopūstą ir pašalinkite lapus.
- Tada žiedinį kopūstą supjaustykite 3 storais griežinėliais ir sudėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
- Sumaišykite alyvuogių aliejų su prieskoniais ir smulkiai supjaustytu česnaku.
- Žiedinių kopūstų griežinėlius aptepkite prieskonių mišiniu ir 15-20 minučių kepkite 200 laipsnių C temperatūros orkaitėje.
- Patiekite su smulkiai supjaustytais, šviežiais žalumynais ir salotomis.
Skanaus!
Related Posts
01
Rgp
Azijietiška miso sriuba be sojos
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Azijietiška miso sriuba su jūros dumbliais
Jei mėgstate japoniškus skonius, ši sriuba tikrai sužadins jūsų skonio rece...
31
Sau
Veganiškas tzatziki pagardas
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Tradicinis graikiškas padažas tzatziki, tik veganiškas. Pagamintas iš anakardžių
Prieš jus klasikinio graikiško tzatzik...
26
Sau
Traškūs bulvių kąsneliai
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Maloniai traškus bulviniai kąsneliai be riebalų
Mes labai gerai žinome tą jausmą, kai norisi įsidėti į burną ką nors sk...
15
Sau
Sveikuoliškas obuolių pyragas be glitimo
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Klasikinis obuolių pyragas su avižinių dribsnių pagrindu
Sveikuoliškas obuolių pyragas, nenusileidžiantis klasikiniam n...
27
Gru
Veganiškas netikras zuikis iš lęšių
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Ar prisimenate iš vaikystės netikrą zuikį? O ar žinojote, kad netikras zuikis gali būti be mėsos? Visiškai augalinės kil...
18
Gru
Šildantis obuolių glotnutis su prieskoniais
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Aromatingas obuolių glotnutis su cinamonu Kalėdoms ir ne tik
Kokteiliai nebūtinai turi būti tik vėsinantis vasaros užka...
18
Gru
Meduolių skonio keksiukai be glitimo
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Aromatingi imbierinių meduolių skonio keksiukai su obuoliais
Nebūtina valgyti meduolius, kad galėtume pasimėgauti ypati...
12
Gru
Apskrudę orkaitėje kepti kopūstai
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Ar esatę bandę keptų kopūstų?
O kaip jums skamba toks kopūstų patiekalas - kepti kopūstai kokosų padaže? Mes rekomenduo...
07
Gru
Trinta žiedinių kopūstų ir bulvių sriuba
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Šildanti maistinga sriuba
Tai sriuba, kurioje sudera maistingomis medžiagomis turtingi žiediniai kopūstai ir maistingo...
30
Lap
Klasikinės bulvių salotos su naminiu veganišku majonezu
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Klasikinės bulvių salotos su majonezu - sveikatai palankus receptas
Ar žinojote, kad iš anakardžių riešutų galima pasig...
23
Lap
Juodųjų pupelių “mėsos” kukuliai su pomidorų padažu ir spagečiais be glitimo
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Augaliniai "mėsos kukuliai" pomidorų padaže
Ar žinojote, kad ankštiniai yra puiki alternatyva mėsai? Iš jų galima gamin...
06
Lap
Šildanti imbierinė arbata su spanguolėmis
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Ar žinojote, kad imbiere gausu vitamino C?
Jis pasižymi antivirusinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Imbieras taip...