Receptai, Saldu, Užkandžiai

Bananų duona be glitimo su mėlynėmis

Veganiska bananu duona be glitimo

Skani bananų duona be glitimo su laukinėmis mėlynėmis (arba šilauogėmis)

Pagalvokite apie drėgną banaų duoną, kurią galima skanauti prie arbatos arba mėgautis per pusryčius. Jei ieškote sveiko skanėsto be rafinuoto cukraus, glitimo ir gyvūninės kilmės ingredientų, tokių kaip kiaušiniai ir pienas, ši skani bananų duona kaip tik jums! Tai originalus receptas iš „Medical medium“. Šioje bananų duonoje susitinka prinokę bananai, vitaminais turtingos mėlynės, skaidulomis turtingos avižos, klevų sirupas ir karamelinis kokosų cukrus. Ir šlakelis migdolų pieno. Paprasta ir greita, bet tikrai skanu. Duona pradžiugins ir didelių, ir mažų saldumynų mėgėjų skonio receptorius.

Šį kartą receptas pateikiamas ir puodeliais, ir gramais, todėl galite pasirinkti jums tinkamiausią matavimo vienetą. Jei renkatės puodelio dydį, atsižvelkite į tai, kad vienas puodelis = 240 ml.

Kiekis: 3-4 asmenims
Paruošimo laikas: apie 50 minučių + atvėsinimo laikas.
Sudėtingumo lygis: lengvas

Jums reikės:

Kaip pasigaminti bananų duoną su mėlynėmis:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. 
    2. Nuluptus bananus sudėkite į dubenį ir sutrinkite šakute. 
    3. Sudėkite klevų sirupą, kokosų cukrų, klevų sirupą ir migdolų pieną ir gerai išmaišykite. 
    4. Kitame dubenyje sumaišykite sausus ingredientus – avižinius miltus, jūros druską, kepimo miltelius ir sodą. 
    5. Skystus ingredientus supilkite į sausus ingredientus ir gerai išmaišykite. Turi susidaryti vientisos masės tešla. 
    6. Atsargiai įmaišykite mėlynes.
    7. Supilkite tešlą į kepimo formą ir kepkite 180 laipsnių C temperatūroje 40 minučių. 
    8. Tada išjunkite kaitrą ir palikite bananinę duoną dar 10 minučių pabūti šiltoje orkaitėje. 
    9. Išimkite bananų duoną iš orkaitės, leiskite jai visiškai atvėsti ir tik tada pjaustykite ir mėgaukitės.

Skanaus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *