UNIVERSALŪS ŽALIEJI LĘŠIAI
Žalieji lęšiai yra daug baltymų ir skaidulų turintys ankštiniai augalai. Lęšiai natūraliai neturi glitimo, be to, yra sotūs, universalūs ir ilgai negendantys, todėl puikiai tinka laikyti sandėliuke ar spintoje. Vos per pusvalandį galėsite paruošti gardų patiekalą!
KAIP NAUDOTI
Žalieji lęšiai puikiai tinka kaip garnyras prie pagrindinių patiekalų, jie skanūs salotose, sriuboje ar troškinyje. Virdami žaliuosius lęšius su daržovėmis ir prieskoninėmis žolelėmis galite pasigaminti gardų troškinį ar sriubą. Galite naudoti kokosų pieną arba kokosų grietinėlę, kad suteiktumėte kreminės konsistencijos, ir šiltas, sotus patiekalas bus paruoštas!
Iš žaliųjų lęšių taip pat galima gaminti daržovių kotletus, išvirusius lęšius sutrinant su įvairiomis daržovėmis ir prieskoniais. Svogūnų ir česnakų milteliai suteikia savitą skonį, o ciberžolė, kardamonas bei cinamonas padeda atskleisti azijietišką skonį.
Lęšiai taip pat yra puikus padažų ir užtepėlių ingredientas. Į virtus lęšius pridėję prieskonių, žolelių ir daržovių, pavyzdžiui, morkų ir česnakų, gausite sveiką ir gardų padažą!
Be to, virti lęšiai yra puikus salotų pagardas. Jei norite pasigaminti sveikų salotų, lęšius maišykite su pomidorais, kopūstais, džiovintais vaisiais ir uogomis bei šviežiomis žolelėmis ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
PARUOŠIMAS
Kepimo laikas: 25-30 minučių. Naudokite 1 dalį lęšių prie 2 dalių vandens. Prieš naudojimą nuplaukite, mirkyti nereikia.
Ekologiški, be glitimo, be laktozės, veganiški, be GMO. Sudėtyje nėra priedų ir konservantų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.