Avinžirnių miltai – tai iš avinžirnių pagaminti miltai, naudojami kaip alternatyva įvairiems maisto produktams be glitimo. Keletas patiekalų, kuriuos galite gaminti iš avinžirnių miltų: omletai, kišai, daržovių kotletai, blyneliai, pyragai, tortai, keksiukai ir kiti kepiniai.
Avinžirnių miltai labai gerai sulipdo kepinius. Iškepus avinžirnių skonis būna tik šiek tiek juntamas. Žalių avinžirnių miltų skonis kartokas, tačiau išvirus jis visiškai išnyksta. Visada verta spintoje turėti avinžirnių miltų, kad galėtumėte greitai ir lengvai pasigaminti maistingą omletą be kiaušinių.
Įkvėpimo semkitės žiūrėdami, kaip pasigaminti gnocchi be glitimo, kaip pagrindinius miltus naudojant avinžirnių miltus.
- Puiki alternatyva kepiniams be glitimo ir riešutų
- Naudojimo būdų įvairovė, tinka tiek pikantiškiems, tiek saldiems patiekalams.
- Geras kiaušinių pakaitalas
- Iš kontroliuojamų ekologinių ūkių
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.