Ekologiški ryžių vafliai
Dar vadinami ryžių krekeriais, ryžių trapučiais – visi šie pavadinimai reiškia tą patį, gaminamus iš pūstų ryžių, dažniausiai apvalių formų. Išpūsti ryžių vafliai puikiai tinka kaip užkandis, taip pat tinka kaip begliutenės duonos ar kepinio pakaitalas.
Puikiai laikosi ir gana efektyviai atlaiko transportavimą – tai puikus kelioninis užkandis, ypač vaikams.
Ryžių vaflius galite valgyti be nieko, taip pat galite juos valgyti su padažu arba mirkyti į padažą. Mažai kalorijų turintys traškūs vafliai vienodai skanūs ir dideliems, ir mažiems.
Maisto ir veterinarijos tarnybos atlikta analizė patvirtino, kad ryžių vafliai yra be arseno ir visiškai saugūs sveikatai! Ekologiškuose maisto produktuose taip pat nėra kitų teršalų, pavyzdžiui, pesticidų likučių.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.