UMAMI PADAŽAS – SKANI IR SVEIKA SOJŲ PADAŽO ALTERNATYVA
Jei ketinate atsisakyti sojos, kokosų padažas gali būti nepakeičiamas įrankis jūsų spintelėje. Šis umami skonio padažas labai primena sojų padažą, nors iš tikrųjų tai natūraliai fermentuotos kokosų medžių sultys, kurios neapsunkina jūsų, kaip kai kurie kiti padažai.
Naudokite Umami kokosų padažą kaip sojų padažo pakaitalą:
- patiekite su sušiais,
- įpilkite į keptuvę ir troškinimo indus,
- keptam maistui,
- marinatams,
- padažams,
- salotoms,
- ir t.t.
„Foodin“ Umami padažas – tai padažas be glitimo, pagamintas iš kokosų cukraus ir Guerande jūros druskos. Kokosų padažas suteikia gaivumo ir umami skonio, todėl jis puikiai pakeičia tradicinį sojų padažą. Jame taip pat nėra glitimo ir mažai natrio. Umami padažą galima naudoti gaminant visų rūšių patiekalus, tačiau jis ypač tinka Azijos virtuvei. Naudokite įprastoms salotoms, pagardinkite marinatus ir naudokite jį naminiams suši bei ryžių patiekalams pagardinti.
Kokosų padažo panaudojimo būdai praktiškai begaliniai. Vieno stiklainio užtenka ilgam, o atidarytas jis ilgai išsilaikys šaldytuve.
Kokosų amino rūgščių, esančios umami padaže, skonis nėra panašus į kokosų.
„Foodin“ Umami kokosų padažas yra be glitimo, riebalų, veganiškas, be laktozės, be GMO, be priedų ir konservantų.
Pakuojama gamykloje (Suomijoje), kurioje perdirbami įvairūs riešutai, migdolai, sezamo sėklos ir išrūgų baltymai (iš pieno).
Daugelio klientų teigimu:
- „Foodin“ kokosų padažas skanesnis už sojų padažą. Privalumas yra tas, kad jame mažiau druskos ir saldesnis skonis.
- Daugelio klientų tarpe kokosų padažo yra numeris vienas būdas pagardinti maistą
- Natūraliai fermentuotas produktas – „Foodin“ Umami kokosų padaže nėra kenksmingo acto ar kitų kenksmingų priedų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.