Bananų duona be glitimo

Burnoje tirpstanti bananų duona su kokosais
Ji pavergs net išrankiausio saldumynų mėgėjo širdį. Ji tokio gardumo, kad net kyla klausimas, ar tai sveikas užkandis!
Tačiau galime drąsiai teigti, kad šioje bananų duonoje nerasite jokių nesveikų ingredientų – čia nėra net pridėtinio cukraus.Visą saldumą suteikia prinokę bananai.
Kad galėtumėte pamaloninti savo skonio receptorius šiuo gardžiu kepiniu, dalijamės receptu.
Kiekis: maždaug 8-10 griežinėlių
Paruošimo laikas: 20 minučių + kepimo ir vėsinimo laikas
Sudėtingumo lygis: lengvas
Jums reikės:
- 500 g bananų tyrės iš prinokusių bananų
- 180 g kokosų traškučiai (būtent kokosų traškučiai – kokosų miltai arba kokosų drožlės netinka)
- 196 g migdolų miltų
- 2 arbatinių šaukštelių kepimo miltelių
- 1 arbatinio šaukštelio cinamono
- pyrago arba duonos kepimo formos (recepte naudojama 22,5 x 12,5 silikoninė forma)
Kaip pasigaminti gardžią bananų duoną:
- Sunokusius bananus gerai sutrinkite šakute arba maisto smulkintuvu ir supilkite į didelį dubenį.
- Mažesniame dubenyje sumaišykite sausus ingredientus ir tada įmaišykite juos į sutrintus bananus.
- Tešlą gerai išmaišykite iki vientisos masės, tada sudėkite į norimą kepimo formą ir pašaukite į orkaitę kepti.
- Bananų duoną kepkite 180 laipsnių C temperatūroje 30-35 minutes, kol duona taps auksinės spalvos.
P.S. Prieš pjaustant duoną, būtinai leiskite jai visiškai atvėsti, kad per daug nesutrupėtų. Ji taip pat labai skani ir kitą dieną, kai pastovi.
Related Posts
01
Rgp
Azijietiška miso sriuba be sojos
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Azijietiška miso sriuba su jūros dumbliais
Jei mėgstate japoniškus skonius, ši sriuba tikrai sužadins jūsų skonio rece...
06
Lie
Citrinų kvadratėliai
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Burnoje tirpstantys citrinų kvadratėliai
Jei mėgstate saldžiarūgštį skonį, šis skanėstas gali tapti jūsų nauju mėgstam...
31
Sau
Veganiškas tzatziki pagardas
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Tradicinis graikiškas padažas tzatziki, tik veganiškas. Pagamintas iš anakardžių
Prieš jus klasikinio graikiško tzatzik...
26
Sau
Traškūs bulvių kąsneliai
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Maloniai traškus bulviniai kąsneliai be riebalų
Mes labai gerai žinome tą jausmą, kai norisi įsidėti į burną ką nors sk...
15
Sau
Sveikuoliškas obuolių pyragas be glitimo
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Klasikinis obuolių pyragas su avižinių dribsnių pagrindu
Sveikuoliškas obuolių pyragas, nenusileidžiantis klasikiniam n...
27
Gru
Veganiškas netikras zuikis iš lęšių
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Ar prisimenate iš vaikystės netikrą zuikį? O ar žinojote, kad netikras zuikis gali būti be mėsos? Visiškai augalinės kil...
18
Gru
Šildantis obuolių glotnutis su prieskoniais
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Aromatingas obuolių glotnutis su cinamonu Kalėdoms ir ne tik
Kokteiliai nebūtinai turi būti tik vėsinantis vasaros užka...
18
Gru
Meduolių skonio keksiukai be glitimo
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Aromatingi imbierinių meduolių skonio keksiukai su obuoliais
Nebūtina valgyti meduolius, kad galėtume pasimėgauti ypati...
12
Gru
Apskrudę orkaitėje kepti kopūstai
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Ar esatę bandę keptų kopūstų?
O kaip jums skamba toks kopūstų patiekalas - kepti kopūstai kokosų padaže? Mes rekomenduo...
07
Gru
Trinta žiedinių kopūstų ir bulvių sriuba
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Šildanti maistinga sriuba
Tai sriuba, kurioje sudera maistingomis medžiagomis turtingi žiediniai kopūstai ir maistingo...
30
Lap
Klasikinės bulvių salotos su naminiu veganišku majonezu
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Klasikinės bulvių salotos su majonezu - sveikatai palankus receptas
Ar žinojote, kad iš anakardžių riešutų galima pasig...
23
Lap
Juodųjų pupelių “mėsos” kukuliai su pomidorų padažu ir spagečiais be glitimo
-
Posted by
Erki
- 0 comments
Augaliniai "mėsos kukuliai" pomidorų padaže
Ar žinojote, kad ankštiniai yra puiki alternatyva mėsai? Iš jų galima gamin...