Kokosų cukrus yra sveikesnė baltojo ir rudojo cukraus alternatyva, kurią galite naudoti kepiniuose kaip ir kitus rafinuotus cukrus. Kokosų cukrus yra tamsaus ir šiek tiek karamelinio skonio.
Kokosų cukrus renkamas iš kokosų palmių žiedų pumpurų. Jame gausu kalio, magnio, cinko ir fosforo. Be to, kokosų cukruje yra vitaminų B1, B2, B3, B6 ir vitamino C.
Kokosų cukrus, gaunamas iš kokoso žiedų, organizmui yra lengviau virškinamas, palyginti su įprastu valgomuoju cukrumi, todėl jis yra stabilus gliukozės šaltinis. Kokosų cukrus energiją į kraują išskiria lėtai.
- Puiki įprasto rafinuoto cukraus alternatyva
- Naudokite kepiniams ir desertams
- Tamsus ir karamelės skonis
- Nuostabus mineralų ir vitaminų šaltinis
- Stabilus gliukozės šaltinis organizmui
- Gauta iš kontroliuojamų ekologinių ūkių
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.