Švieži, smulkiai sumalti, ekologiški česnakų milteliai dideliame stiklainyje.
Česnakų miltelius, kaip ir žalius česnakus, galite naudoti įvairiems patiekalams pagardinti. Pradėkite eksperimentuoti su mažesniais kiekiais, nes šviežiai malti ekologiški česnakai yra stipraus skonio!
Kur naudoti česnakų miltelius?
- Padažuose ir užpiluose
- Kepant keptuvėje ar orkaitėje.
- Dėkite į bulves
- Sriubose ir troškiniuose
- Tinka net česnakinei duonai gaminti
Patogiai sudėti į didelį stiklainį
Tai patogus ir praktiškas indas. Stiklainis yra didesnis nei klasikiniai prieskonių indeliai, todėl jo turinys išsilaiko pakankamai ilgai, tačiau kartu jis yra pakankamai mažas, kad tilptų daugumoje prieskonių lentynų ir spintelių. Stiklainio aukštis 15 cm, dugno skersmuo 6,5 cm.
Be profesionalių ir mėgėjų virėjų, daug prieskonių naudoja ir žmonės, mėgstantys praturtinti sveikus, bet skanius patiekalus įvairiais skoniais. Vieni mėgstamiausių ir dažniausiai naudojamų „Elusväli“ komandos prieskonių, kuriuos dažnai naudojame ir tinklaraščio receptuose, neabejotinai yra svogūnų milteliai, česnakų milteliai, paprikos milteliai, paprikos dribsniai, vanilės milteliai ir daugelis kitų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.