RAUDONIEJI LĘŠIAI VIRSTA DARŽOVIŲ PYRAGĖLIAIS
Raudonieji lęšiai – puikus ankštinių šeimos augalas, skaidulų ir baltymų šaltinis. Lęšiai natūraliai neturi glitimo, be to, jie yra tvirti, universalūs ir ilgai išsilaikantys. Vos per pusvalandį iš jų paruošite gardų patiekalą!
KAIP NAUDOTI LĘŠIUS
Raudonieji lęšiai yra švelnaus skonio ir puikiai tinka visiems patiekalams gaminti. Išbandykite juos sriubose, troškiniuose ir kepsniuose, troškindami su daržovėmis, žolelėmis ir prieskoniais. Norėdami suteikti kremiškumo, naudokite kokosų pieną arba kokosų grietinėlę, ir voulia, šiltas, sotus patiekalas paruoštas!
Iš raudonųjų lęšių taip pat galima gaminti daržovių kotletus, išvirusius lęšius sutrinant su įvairiomis daržovėmis ir prieskoniais. Svogūnų ir česnakų milteliai suteikia savitą skonį, o ciberžolė, kardamonas ir cinamonas padeda atskleisti azijietišką skonį.
Lęšiai taip pat yra puikus padažų ir užtepėlių ingredientas. Į virtus lęšius pridėję prieskonių, žolelių ir daržovių, pavyzdžiui, morkų ir česnakų, gausite sveiką ir gardų padažą!
Be to, virti lęšiai yra puikus salotų pagardas. Jei norite pasigaminti sveikų salotų, lęšius derinkite su pomidorais, kopūstais, džiovintais vaisiais ir uogomis bei šviežiomis žolelėmis ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
PARUOŠIMAS
Kepimo laikas: 15-20 minučių. Paimkite 1 dalį lęšių ir 2 dalis vandens. Prieš naudojimą nuplaukite, mirkyti nereikia.
Ekologiški, be glitimo, be laktozės, veganiškas, be GMO. Sudėtyje nėra priedų ir konservantų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.