AUGALINIAI BALTYMAI IŠ EKOLOGIŠKŲ AVINŽIRNIŲ
Avinžirniai neabejotinai yra vienas universaliausių ir plačiausiai naudojamų augalinių baltymų šaltinių. Avinžirniai yra ankštiniai augalai ir yra būtinas daugelio vegetariškų patiekalų, įskaitant humusą, falafelius ir avinžirnių omletus, ingredientas.
Rekomenduojame avinžirnius užmerkti dideliame kiekyje kambario temperatūros vandens per naktį arba 8-12 valandų. Kuo ilgiau juos mirkysite, tuo greičiau jie išvirs. Išmirkytus avinžirnius kruopščiai nuplaukite po tekančiu vandeniu ir 1-2 valandas virkite ant vidutinės ugnies. Nuo virtų avinžirnių viršaus nuimkite putas dantytu šaukštu.
KAIP NAUDOTI
Be daugelio etninių patiekalų, avinžirniai tinka visiems karštiems ir šaltiems patiekalams gaminti.
Avinžirnius naudokite sriuboms, salotoms, daržovių kotletams ir kukuliukams, taip pat troškiniams. Virti avinžirniai tampa skanūs, kai į juos įmaišoma alyvuogių aliejaus, druskos ir įvairių prieskonių, pavyzdžiui, kmynų, agurkų ir aitriosios paprikos. Orkaitėje kepti avinžirniai puikiai tinka salotoms ir sriuboms gardinti.
Išvalyti avinžirniai taip pat naudojami kepant. Kaip ir spindulinės pupuoles, avinžirnius galima naudoti daiginimui.
Ekologiški, be glitimo, be laktozės, veganiškas, be GMO. Sudėtyje nėra priedų ir konservantų.
Pagaminta gamykloje, kurioje perdirbami riešutai (anakardžių, braziliški, pekano, pistacijos, makadamijos, lazdyno ir graikiniai riešutai), migdolai, sezamo sėklos ir išrūgų baltymai (iš pieno).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.