KURKITE SAULĖTUS DESERTUS SU ABRIKOSAIS
Abrikosai yra saulėtas užkandis ir universalus saldiklis. Ekologiški abrikosai – skanus saldžių kepinių ir desertų, kuriuose norisi vaisių, priedas.
Dėl sultingos tekstūros, abrikosai suteikia švelnumo kepiniams ir pyragams, o pikantiškiems ir traškiems užkandžiams – saldumo. Mirkyti abrikosai tampa dar minkštesni ir juos lengva naudoti tropiniuose vasaros kokteiliuose. Iš abrikosų taip pat galima gaminti skanią uogienę. Žinoma, abrikosai yra puikus užkandis, kurį galima tiesiog valgyti.
MŪSŲ ABRIKOSŲ KILMĖ
Abrikosų vaisiai kilę iš Kinijos, kur abrikosų medžiai augo jau prieš tūkstančius metų. Europoje abrikosai pradėti valgyti maždaug prieš 2500 metų, o graikai ir romėnai šiuos geltonus, sultingus vaisius vadino „auksiniais saulės kiaušiniais“. Nuo to laiko abrikosai yra vieni populiariausių vaisių visame pasaulyje, plačiai naudojami desertuose, daržovių ir vištienos patiekaluose.
Nepamirškite, kad džiovinant dauguma vaisių praranda daug maistinės vertės, o abrikosus galima džiovinti – net ir džiovinti jie išlieka maistingi!
„Foodin“ abrikosuose nėra sulfitų, todėl juos galima valgyti su odele. Džiovintų abrikosų kauliukai jau yra pašalinti.
Supakuota gamykloje, kurioje perdirbami riešutai (anakardžių, braziliški, pekano, pistacijos, makadamijos, lazdyno ir graikiniai riešutai), migdolai, sezamo sėklos ir išrūgų baltymai (iš pieno).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.