Ekologiški raudonųjų paprikų milteliai dideliame stiklainyje.
Ar žinojote, kad vidutinis vengras per metus sunaudoja pusę kilogramo paprikos? Ten jos tikrai dedama beveik į kiekvieną patiekalą. Dėl švelnaus ir šiek tiek saldaus skonio, paprika tinka įvairiems patiekalams pagardinti.
Biomenu paprikos milteliai – tai aukštos kokybės ir aromatingi, smulkiai malti milteliai, puikiai tinkantys beveik visiems patiekalams gardinti. Paprikomis galite pagardinti pikantiškus kepinius ir troškinius, padažus, marinatus (tinka spalvai suteikti), humusą, sriubas ir t.t. „Elusväli“ receptų rinkinyje rasite, pavyzdžiui, keptų avinžirnių ir daržovių „sūrio“ padažą su paprikos milteliais.
Patogiai sudėta į didelį stiklainį
Tai patogus ir praktiškas indas. Stiklainis yra didesnis nei klasikiniai prieskonių indeliai, todėl jo turinys išsilaiko pakankamai ilgai, tačiau kartu jis yra pakankamai mažas, kad tilptų daugumoje prieskonių lentynų ir spintelių. Stiklainio aukštis 15 cm, dugno skersmuo 6,5 cm.
Be profesionalių ir mėgėjų virėjų, daug prieskonių naudoja ir žmonės, mėgstantys praturtinti sveikus, bet skanius patiekalus įvairiais skoniais. Vieni mėgstamiausių ir dažniausiai naudojamų „Elusväli“ komandos prieskonių, kuriuos dažnai naudojame ir tinklaraščio receptuose, neabejotinai yra svogūnų milteliai, česnakų milteliai, paprikos milteliai, paprikos dribsniai, vanilės milteliai ir daugelis kitų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.