Ekologiški džiovinti čiobreliai dideliame stiklainyje.
Čiobrelių smulkūs, kvapnūs lapeliai yra nepakeičiami daugelio pasaulio virtuvių patiekaluose. Estijos namų soduose, jis vadinamas „aed-liivatee“ (daržo čiobreliai), dažnai naudojamas sriuboms, troškiniams, sultiniams, padažams, vieno puodo patiekalams, žuvies, mėsos patiekalams ir t.t. Čiobreliai išlaiko malonų skonį ir aromatą net ilgai kaitinant.
Iš džiovintų čiobrelių galima pasigaminti sveiką ir gaivinančią arbatą.
Patogiame dideliame stiklainyje
Tai patogus ir praktiškas indas . Stiklainis yra didesnis nei klasikiniai prieskonių indeliai, todėl jo turinys išsilaiko pakankamai ilgai, tačiau kartu jis yra pakankamai mažas, kad tilptų daugumoje prieskonių lentynų ir spintelių. Stiklainio aukštis 15 cm, dugno skersmuo 6,5 cm.
Be profesionalių ir mėgėjų virėjų, daug prieskonių naudoja ir žmonės, mėgstantys praturtinti sveikus, bet skanius patiekalus įvairiais skoniais. Vieni mėgstamiausių ir dažniausiai naudojamų „Elusväli“ komandos prieskonių, kuriuos dažnai naudojame ir tinklaraščio receptuose, neabejotinai yra svogūnų milteliai, česnakų milteliai, paprikos milteliai, paprikos dribsniai, vanilės milteliai ir daugelis kitų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.