Ekologiškas medus iš Viljandi apskrities miškų ir pelkių
Neperdirbtame ekologiškame meduje yra naudingų fermentų, kurie padeda subalansuoti žarnyno mikroflorą taip pat, kaip ir probiotikai. Medus greitina medžiagų apykaitą, stabdo riebalų kaupimąsi organizme, stiprina imunitetą, gerina kraujo rodiklius ir dezinfekuoja žaizdas. Liaudies medicina pateikia daugybę patarimų, kaip medumi ir bičių produktais gydyti įvairias ligas. Meduje yra antioksidantų, padedančių kovoti su infekcijas sukeliančia bakterija stafilokoku.
Ekspertų teigimu, kiekvienas žmogus per metus turėtų suvalgyti ne mažiau kaip 5 kg medaus. Estijoje vienam žmogui tenka mažiau nei 1 kg, Europoje – ~1,3 kg.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.