Ekologiški malti kmynai – ekologiški egzotiški prieskoniai!
Ekologiškai auginami ir su meile ruošiami Biomenu kmynai, jūsų patiekalams suteiks gardžios egzotikos. Smulkiai malti kmynai yra nuostabaus aromato ir išties ypatingo skonio, mėgstami visur. Iš Artimųjų Rytų kilę kmynai, laikui bėgant užkariavo visą pasaulį ir pelnė gerą vardą šiaurinio klimato šalyse. Tai vienas iš tų prieskonių, kurie sušildo ir atgaivina, bet nėra aštrūs, o skonis toks gilus ir turtingas, kad norisi jo dėti į visus patiekalus.
Universalus kompanionas virtuvėje
Kmynai gali būti geriausiai žinomi kaip humuso ir kario sudedamoji dalis, tačiau jie taip pat puikiai tinka įvairiems kepiniams, daržovių padažams ir padažams, taip pat mėsos ir žuvies patiekalams. Kmynai taip pat yra svarbi kiekvieno, mėgstančio įvairias nacionalines virtuves, skonio meniu dalis. Dėl kmynų universalumo, tamsaus skonio ir malonaus aromato jie yra nepakeičiami virtuvės palydovai.
Pagerinkite virškinimą su kmynų sėklomis
Mineralinių medžiagų turtingi kmynai, puikiai palaiko skrandžio sveikatą, todėl jie yra gera priemonė nuo visų virškinimo problemų – nuo vidurių užkietėjimo, skrandžio spazmų ir gastrito iki vidurių pūtimo bei pykinimo. Medical Medium rašoma, kad kmynai padeda organizmui efektyviau įsisavinti maistines medžiagas ir gali stimuliuoti kepenų ir inkstų veiklą. Iš sėklų galima pasigaminti arbatos, 2-3 arbatinius šaukštelius grynų sėklų užplikius puse litro verdančio vandens. Tai puikus būdas numesti svorio ir suteikti energijos visam kūnui.
P.S! Nepainiokite kmynų ir prieskoninių kmynų – tai skirtingi aromatai, gaunami iš skirtingų augalų. Parduotuvėse galima įsigyti ir sveikų kmynų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.