Ekologiškas raudonėlis (1-4 mm)
Raudonėlis suteikia picai, makaronams, salotoms ir daugeliui kitų patiekalų ypatingą skonį, kurį kartą paragavus sunku pamiršti. Be to, raudonėlis yra labai aromatingas – kepdami galite pastebėti, kad jis skleidžia nuostabų kvapą. Biomenu raudonėlio lapai yra maloniai maži ir tolygiai pasiskirsto ant maisto.
Biomenu Raudonėlis – Viduržemio jūros regiono šviežumas ir ekologiška kokybė!
Biomenu ekologiškas raudonėlis yra daugiau nei tik prieskonis – tai Viduržemio jūros regiono virtuvės esmė, užauginta laikantis aukščiausių ekologiškų standartų. Saulėtuose laukuose, be kenksmingų cheminių medžiagų sudygęs raudonėlis, į jūsų lėkštę atneša gryno ekologinio ūkininkavimo šviežumą. Kruopščiai rankomis surinktas ir švelniai išdžiovintas raudonėlis, išlaiko visą savo aromato puokštę. Išbandykite ir įsitikinkite, kad tvarus ūkininkavimas gali būti kitoks.
„Kalnų grožis“
„Ar žinojote, kad angliškas raudonėlio terminas „oregano“ iš senovės graikų kalbos reiškia „kalno grožis“? Taip yra todėl, kad raudonėlis auga ant aukštų Graikijos kalvų šlaitų ir puošia juos rausvai raudonais žiedais. Senovės graikai šį augalą dedikavo deivei Afroditei, kuri buvo laikoma jo kūrėja.
Estų folklore, raudonėlis taip pat turi magiškų galių, be kita ko, simbolizuoja sėkmę, meilę ir moteriškumą.
Senovinis augalas
Raudonėlis naudojamas ne tik kulinarijoje, bet ir nuo senų laikų naudojamas liaudies medicinoje. Juo gydomos peršalimo ligos, bakterinės ir virusinės infekcijos bei virškinimo sutrikimai. Iš džiovinto raudonėlio galima pasigaminti veiksmingos vaistinės arbatos arba nuoviro, kuris taip pat naudingas kovojant su streptokoko bakterijomis.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.