Rudųjų ryžių miltai puikiai tinka kepimui.
Pilno grūdo ryžių miltai arba rudųjų ryžių miltai (tamsiųjų ryžių miltai) yra puiki miltų be glitimo alternatyva sveikiems kepiniams ir maisto gaminimui.
Ryžiai natūraliai auga Azijoje, kur surenkamas beveik visas pasaulio ryžių derlius. Ryžiai pradėti auginti prieš tūkstančius metų, o finougrų tautos ryžius pirmą kartą pamatė tik XV amžiuje. amžiuje, kai tai buvo prabangos prekė. Šiuo metu ryžiai yra vienas iš dažniausiai naudojamų ir populiariausių, visame pasaulyje naudojamų, priedų ir pagrindinis patiekalas virtuvėje.
Pilno grūdo ryžių miltai puikiai tinka kepiniams. Pavyzdžiui, gaminant blynus be glitimo (bananinius, avižinius), ryžių miltai suteikia blynams traškumo ir rudumo.
- Ryžių miltų tekstūra labai smulki.
- Skonis gana neutralus.
- Pabandykite ryžių miltus maišyti su kitais miltais be glitimo, pavyzdžiui, grikių ir migdolų miltais, kad atrastumėte naujų, įdomių skonio derinių.
Kaip naudoti ryžių miltus?
- Iš ryžių miltų galite kepti blynus, pyragus, duoną ir picas.
- Ryžių miltus taip pat galima naudoti košei gaminti.
Bio Planet pilno grūdo ryžių miltai yra ekologiški, be glitimo, be pieno, veganiški, be GMO. Be priedų ir konservantų.
Supakuota gamykloje, kurioje apdorojami riešutai (anakardžių, braziliški, pekano, pistacijų, makadamijų, lazdyno ir graikiniai riešutai), migdolai, sezamo sėklos ir išrūgų baltymai (iš pieno).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.