Klevų kremas iš švelnaus klevų sirupo 330g
Klevų sirupas ir blynai dera kaip kojinė ir batas. Bet ar kada nors bandėte itin šilkinį klevų kremą? Jei mėgstate klevų sirupą, jums patiks ir “Maple Farm“ klevų kremas!
Klevų kremo skonis
Apibūdinti klevo kremo skonį sunku, kol nepabandai pats. Tačiau labiausiai klevų kremas primena kažką tarp kondensuoto pieno ir medaus. Jo skonis – kaip saldainių Raffaello ar kitų saldumynų, tačiau jis yra 100% grynas. Ir iš tikrųjų labai sveika kūnui!
Kaip naudoti klevų kremą?
Klevų kremą galite naudoti įvairiems desertams, taip pat ant blynų ar vaisių. Žinoma, klevų kremą galima valgyti ir tiesiai iš indelio. Girdėjome, kad jo skonis yra puikus ant duonos ir net ant skrebučio. Jį taip pat galite naudoti kaip kepimo ingredientą pyraguose ir keksiukuose arba dėti į arbatą ar kokteilius vietoj cukraus.
Klevų sirupo klasifikacija
Klevų sirupas skirstomas į skirtingas rūšis, o jų kaina priklauso nuo derliaus nuėmimo laikotarpio. Europoje populiariausios yra trys klasės: A, B ir C klasės.
A klasės klevų sirupas yra gintarinės spalvos ir paprastai surenkamas per pirmąsias dvi savaites.
Klevų kremo paruošimas
Klevų kremas gaminamas iš A klasės klevų sirupo. Pirmiausia klevų sirupas įkaitinamas iki 100 °C ir atvėsinamas iki 52 °C. Tada pradedamas maišyti, kol skystis taps kreminės konsistencijos. Klevų kremą galima sėkmingai pasigaminti ir namuose. Žiūrėkite klevų kremo pamokėlę čia!
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.