Receptai, Sūru, Užkandžiai

„Nori“ salotų vyniotinis.

Tai receptas iš „Medical Medium“– tai nepaprastai smagus būdas valgyti salotas ir šviežias daržoves. Naudokite mėgstamas daržoves ar lapinius žalumynus ir susukite vieną gardų patiekalą!

Kiekis: 1 porcija
Laikas: 5 min.
Sunkumo lygis: lengvas

  • 4 nori jūros dumblių lapai.
  • 6 puodeliai salotų (romėnų, salotų, sviestinių salotų, rukolos, špinatų ir t.t.)
  • 1 vidutinio dydžio pomidoras, supjaustytas griežinėliais
  • pusė agurko, supjaustyto juostelėmis
  • 8 šparagų iešmiukai, nupjauti sumedėję galai
  • 1 sauja žaliųjų svogūnų (neprivaloma)
  • 1/4 puodelio daigų arba ūglių.
  • 2-3 arbatiniai šaukšteliai Atlanto dulse dribsnių (neprivaloma).
  • išspauskite citrinos arba apelsinų sulčių

Kaip pasigaminti Nori salotų vyniotinį?

Ant pjaustymo lentos ilgesniuoju kraštu į save padėkite lapą, blizgančia puse žemyn. Viename lakšto gale sudėkite salotas ir visas kitas daržoves. Kitą lapo galą apšlakstykite trupučiu apelsinų arba citrinų sulčių ir tvirtai susukite. Pakartokite su visais keturiais lapais. Perpjaukite per pusę ir iš karto patiekite.

Parašykite komentarą