Ekologiškas, kanadietiškas klevų sirupas (A klasės).
Klevų sirupas – puikus visų saldumynų mėgėjų palydovas. Jis daug sveikesnis už įprastą rafinuotą cukrų, tačiau jo skonis labai saldus, malonus ir originalus gerąja prasme.
Klevų sirupas gaminamas iš klevų sulos išgarinant vandenį. Klevų sirupui gaminti tinkamos sultys daugiausia gaunamos iš trijų rūšių klevų: cukrinio, juodojo ir raudonojo klevo. Estijoje natūraliai augantis laukinis klevas netinka sultims gaminti.
Gali atrodyti neįtikėtina, kad klevų sirupas yra ne tik geras saldiklis, bet ir pasižymi gydomosiomis savybėmis, tinka net sergant diabetu. Klevų sirupas suteikia organizmui ir kepenims labai svarbų kurą – energiją iš gliukozės, kurios reikia tinkamam organizmo funkcionavimui. Skirtingai nei rafinuotas cukrus, klevų sirupo gliukozė yra naudinga organizmui ir lengvai pasisavinama. Be to, klevų sirupas mineralizuoja kraują ir smegenis, todėl stiprina smegenis ir nervų sistemą.
Tinka kaip sveikas cukraus pakaitalas kepiniuose, desertuose, košėse ir blynuose, kokteiliuose, padažuose ir kaip skonio stipriklis pikantiškuose patiekaluose.
- Puiki rafinuoto cukraus alternatyva
- Tinka kepiniams, desertams, košėms, blynams ir t.t.
- Gydomosios savybės
- Gintaro spalva ir tekstūra
- Gauta iš kontroliuojamų ekologinių ūkių
Atidarytą laikykite šaldytuve. Ypač jei klevų sirupą vartojate ilgą laiką.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.