Receptai, Saldu, Užkandžiai

Bananų duona su laukinėmis mėlynėmis be glitimo

Skani bananų duona be glitimo su laukinėmis mėlynėmis

Kaip dėl sultingos bananų duonos, kurią galima skanauti prie arbatos arba mėgautis per pusryčius? Jei ieškote sveiko skanėsto be rafinuoto cukraus, glitimo ir gyvulinės kilmės priedų, tokių kaip kiaušiniai ir pienas, ši skani duona kaip tik jums! Šioje bananų duonoje susitinka prinokę bananai, vitaminais turtingos mėlynės, skaidulomis turtingos avižos, klevų sirupas ir karamelinis kokosų cukrus. Ir šlakelis migdolų pieno. Paprasta ir greita, bet tikrai skanu. Duona pradžiugins ir didelių, ir mažų saldumynų mėgėjų skonio receptorius.

Šį kartą receptas pateikiamas ir puodeliais, ir gramais, todėl galite pasirinkti jums tinkamiausią matavimo vienetą. Jei renkatės puodelio dydį, atsižvelkite į tai, kad vienas puodelis = 240 ml.

Kiekis: 3-4
Paruošimo laikas: Apie 50 minučių + atvėsinimo laikas.
Sunkumo lygis: Lengvas
Jums reikės:

Kaip pasigaminti bananų duoną su laukinėmis mėlynėmis?

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Tada nuluptus bananus sudėkite į dubenį ir sutrinkite šakute. Sudėkite klevų sirupą, kokosų cukrų, klevų sirupą ir migdolų pieną ir gerai išmaišykite. Kitame dubenyje sumaišykite sausus ingredientus – avižinius miltus, jūros druską, kepimo miltelius ir sodą. Skystus ingredientus supilkite į sausus ingredientus ir gerai išmaišykite, kol susidarys vientisas tešlos mišinys. Atsargiai įmaišykite laukines mėlynes, supilkite tešlą į kepimo formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių. Tada išjunkite kaitrą ir palikite bananinę duoną dar 10 minučių pailsėti orkaitėje. Išimkite bananų duoną iš orkaitės, leiskite jai visiškai atvėsti ir tik tada pjaustykite ir mėgaukitės.

Tai originalus receptas iš „Medical medium“.

Parašykite komentarą