Receptai, Sūru

Žiedinių kopūstų ir bulvių tyrės sriuba

Kreminė skrudintų žiedinių kopūstų ir bulvių tyrės sriuba

Šildanti sriuba, kurioje dera maistingomis medžiagomis turtingi žiediniai kopūstai ir maistingos, nuo virusų apsaugančios bulvės. Visiškai gydomasis stiprintuvas, kuris atgaivins kūną ir pradžiugins skonio receptorius. Jei dar niekada nebandėte skrudintų žiedinių kopūstų sriubos, turite progą išbandyti šį gardų patiekalą!

Kiekis: 4-iems sriubos mėgėhams
Paruošimo laikas: 55 minutės
Sudėtingumo lygis: Lengvas
Jums reikės:

  • 1 mažesnės žiedinio kopūsto galvutės (arba ½ didesnės)
  • 5 mažų bulvių
  • 1 vidutinio dydžio svogūno
  • 5 skiltelių česnako
  • 3 šviežio rozmarino šakelių (susmulkintos)
  • 1 puodelio migdolų pieno (236 ml)
  • 3 puodelių daržovių sultinio arba vandens (700 ml).
  • 1 šaukšto šviežiai spaustų citrinos sulčių
  • jūros druskos (pagal skonį)
  • maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
  • Blenderio arba virtuvinio kombaino

Kaip pasigaminti trintą sriubą?

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Nuplaukite ir paruoškite žiedinius kopūstus, bulves, svogūnus ir česnako skilteles. Į kepimo skardą sudėkite nuluptas ir susmulkintas bulves, mažais žiediniais žiedynais supjaustytus žiedinius kopūstus, susmulkintą svogūną ir nuluptas česnako skilteles. Pagardinkite jūros druska ir smulkintais rozmarinais. Daržoves kepkite 200 laipsnių orkaitėje 45-50 minučių. Kai daržovės suminkštės ir lengvai paruduos, saują atidėkite į šalį (patiekimui), o likusias sudėkite į maišytuvą arba virtuvinį kombainą su migdolų pienu, citrinos sultimis ir pašildytu sultiniu. Pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais ir sumaišykite iki vientisos masės. Supilkite sriubą į dubenėlius, patiekite su keptomis daržovėmis ir iš karto mėgaukitės!

Ši idėja kilo iš Medical Medium receptų.

Parašykite komentarą