Skanios arbūzų sultys su raudonaisiais čili pipirais
Paįvairinkite vasaros dienas aštriomis arbūzų sultimis! Saldžiai sultingas arbūzas, saldžiarūgštis obuolys ir gaivi mėta su trupučiu aitriosios paprikos – tai derinys, kurį verta išbandyti šią vasarą! Šis pikantiškas vasariškas gėrimas ne tik nuostabaus skonio, bet ir kupinas vitaminų, maitina kūną ir protą, o kartu padeda palaikyti stiprią imuninę sistemą. Arbūzų gėrimas taip pat turi valomąjį poveikį organizmui ir padeda šalinti organizmo atliekas. Išbandykite!
Kiekis: 1-2 sulčių mėgėjams
Paruošimo laikas : 10 minučių
Sunkumo laipsnis : lengvas
Jums reikės:
- 400 g arbūzo
- ¼ šviežio laimo
- apie 3 g šviežių raudonųjų aitriųjų paprikų
- 3 g šviežių mėtų
- 30 g obuolių
- 10 g žalių burokėlių (neprivaloma, pagal norus)
Kaip pasigaminti arbūzų sulčių?
Vaisius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite, tada naudodami sulčiaspaudę išspauskite sultis. P.S! Jei norite, laimo sultis galite išspausti tiesiai į stiklinę.