Gėrimai ir kokteiliai, Receptai

Skanios arbūzų sultys

Skanios arbūzų sultys su raudonaisiais čili pipirais

Paįvairinkite vasaros dienas aštriomis arbūzų sultimis! Saldžiai sultingas arbūzas, saldžiarūgštis obuolys ir gaivi mėta su trupučiu aitriosios paprikos – tai derinys, kurį verta išbandyti šią vasarą! Šis pikantiškas vasariškas gėrimas ne tik nuostabaus skonio, bet ir kupinas vitaminų, maitina kūną ir protą, o kartu padeda palaikyti stiprią imuninę sistemą. Arbūzų gėrimas taip pat turi valomąjį poveikį organizmui ir padeda šalinti organizmo atliekas. Išbandykite!

Kiekis: 1-2 sulčių mėgėjams
Paruošimo laikas : 10 minučių
Sunkumo laipsnis : lengvas
Jums reikės:

  • 400 g arbūzo
  • ¼ šviežio laimo
  • apie 3 g šviežių raudonųjų aitriųjų paprikų
  • 3 g šviežių mėtų
  • 30 g obuolių
  • 10 g žalių burokėlių (neprivaloma, pagal norus)

Kaip pasigaminti arbūzų sulčių?

Vaisius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite, tada naudodami sulčiaspaudę išspauskite sultis. P.S! Jei norite, laimo sultis galite išspausti tiesiai į stiklinę.

Parašykite komentarą