Receptai, Saldu, Užkandžiai

Obuolių blyneliai

Obuolių blyneliai be glitimo su klevų sirupo padažu

Burnoje tirpstantys obuolių blyneliai! Traškūs migdolai, saldūs bananai, rūgštūs obuoliai ir klevų sirupas – tai skonių derinys, kuris akimirksniu pavergs bet kurio saldumynų mėgėjo širdį! Tai tikrai gardūs blyneliai, pasaldinti prinokusiais bananais, klevų sirupu ir kokosų cukrumi, kuriuose nėra nė gramo baltojo cukraus. Kiaušiniai, pienas ir glitimas taip pat neįtraukiami. Šis gardžiai saldus receptas dar kartą įrodo, kad dėl skonio nebūtinai turi nukentėti jūsų sveikata! Išbandykite!

Kiekis: 10-12 blynų
Paruošimo laikas : 30 minučių
Sunkumo lygis : lengvas
Jums reikės:

Kaip pasigaminti obuolių blynelius?

Sumaišykite visus ingredientus į vientisą tešlą naudodami maišytuvą ar mikserį. Jei norite, galite tai atlikti ir rankiniu būdu. Šiuo atveju, pirmiausia sutrinkite bananus šakute ir tada sumaišykite su kitais ingredientais. Kai tešla paruošta, įkaitinkite keptuvę ir pradėkite kepti. Jei reikia, lengvai patepkite keptuvės dugną aliejumi, kad blynai nepriliptų prie keptuvės. Blynus kepkite ant silpnos ugnies po dangčiu, po 3-4 minutes iš abiejų pusių. Vieną obuolį supjaustykite mažais kubeliais, sumaišykite su klevų sirupu ir uždėkite ant blynų papuošimui.

Parašykite komentarą