Receptai, Saldu

Mėlynių-čija pudingas

Kreminis ir gaivus miško mėlynių ir čija pudingas

Šis čija pudingas, kuriame gausu gydomųjų mėlynių, gali būti užkandis, desertas ar lengvas patiekalas. Bananai ir datulės uogų pudingui suteikia saldumo, o chia sėklos ir ekologiškas migdolų pienas – kreminės konsistencijos. Jei mėgstate saldumynus, tikrai verta išbandyti šį pudingą!

Kiekis: dviems
Paruošimo laikas : 15 minučių + stingimo laikas
Sunkumo lygis: lengvas
Jums reikės:

  • 50 g čija sėklų
  • 360 ml nesaldinto migdolų pieno
  • 2 didelių ir minkštų datulių (arba 4 mažesnių)
  • ½ didelio prinokusio banano (arba 1 mažesnio)
  • 160 g šviežių arba šaldytų-atšildytų mėlynių

Kaip pasigaminti čiją pudingą?

Supilkite mėlynes, bananą, datules ir migdolų pieną į maišytuvą ir sumaišykite iki vientisos masės. Tada supilkite mišinį į dubenį ir suberkite čija sėklas. Kruopščiai išmaišykite ir pudingo mišinį padėkite į šaldytuvą 4 valandoms arba nakčiai, kad išbrinktų. Patiekite su bet kuo, ką mėgstate.

Parašykite komentarą