Medical Medium, Receptai, Sūru

Kepti žiedinių kopūstų kepsniukai

Žiediniai kopūstai yra puikus pasirinkimas, jei norite praturtinti savo mitybą daržovėmis. Ši daržovė yra puikus vitamino C šaltinis, joje taip pat gausu mineralų, tokių kaip kalis, kalcis, magnis, manganas ir fosforas. Žiediniai kopūstai gali padėti palengvinti vidurių užkietėjimą, sumažinti odos ligas ir dar daugiau. Be to, šios nuostabios daržovės yra nuostabaus skonio! Pavyzdžiui, ar bandėte žiedinių kopūstų ir aštrių kmynų derinį? Jei dar to nepadarėte, dabar turite progą!

Kiekis: dviems
Paruošimo laikas : 30 minučių
Jums reikės:

  • 1 didelio žiedinio kopūsto
  • 2 arbatinių šaukštelių alyvuogių aliejaus
  • 1/4 – 1/2 arbatinio šaukštelio ciberžolės
  • 1 arbatinio šaukštelio maltų prieskonių
  • 2 skiltelių česnako
  • druskos
  • pipirų
  • šviežių bazilikų, petražolių, čiobrelių (nebūtina).

Kaip pasigaminti žiedinių kopūstų kepsniukus?

Nuplaukite žiedinį kopūstą ir pašalinkite lapus. Tada žiedinį kopūstą supjaustykite 3 storais griežinėliais ir sudėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Sumaišykite alyvuogių aliejų su prieskoniais ir smulkiai supjaustytu česnaku. Žiedinių kopūstų lazdeles aptepkite prieskonių mišiniu ir 15-20 minučių kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Jei norite, patiekite su smulkiai supjaustytais, šviežiais žalumynais. Skanaus!

Parašykite komentarą